Hybrid

Med vores Hybrid design får du friheden til at vælge mellem en mørk og en lys version af din hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at skabe den ideelle atmosfære og fremhæve dit indhold på en måde, der bedst afspejler din vision.

Ligesom vores populære Lighthouse design, er Hybrid udviklet med fokus på et lækkert og moderne design, men med en ekstra dimension af fleksibilitet. Du kan skræddersy din hjemmeside ved hjælp af en bred vifte af features, der giver dig mulighed for at udtrykke din unikke stil og brandidentitet.

Se skin
Se mørk variant
Image 11
Image 10
Image 9
Image 8
Image 7
Image 3

Lighthouse

Få en hjemmeside i et lækkert, moderne design med mulighed for at skræddersy ved hjælp af en lang række features. Du kan vælge at få dit eget logo overført, så dine kunder kan genkende din forretning. Du kan også vælge skrifttype, farvepalette og en lang række andre features.

Resultatet er en overskuelig, moderne og meget funktionel hjemmeside, der performer og spiller på alle parametre. Smut ind på demositet og udforsk løsningen.

Se skin
Rectangle 3
Rectangle 4
Rectangle 6
Rectangle 7
Rectangle 8
Rectangle 9
Rectangle 10
Rectangle 11
Flere skins kommer snart
+

Hjemmesider til autobranchen

Du får trygheden ved en samarbejdspartner, som har været eneleverandør og Bilinfo-partner siden 2015. Vi kender bilbranchens tendenser og er ubestridt dem, som ved mest om Bilinfos komplekse data. Uden at overdrive får du det bureau, der har klart mest erfaring med Bilinfo. Det er fakta!

Group
Layer 2
Mask Group
Mask Group 2
Mask Group 3
Mask Group 4
Ab Cars Logo
Automobil Logo
Joers
Kmbilsalg