Hyppige spørgsmål

Her finder du svar på spørgsmål, som vi hører ofte!

Med en CarskinGO-hjemmeside forsikrer vi dig om, at du og dine kunder tydeligt kan spotte, hvilke biler, der performer bedst i søgninger. Vores algoritme kan ud fra hjemmesidens besøgstal samt besøg på bilens specifikke underside udregne, om den enkelte bil søges mere frem end andre. Automatisk påsættes et ”Populær” label på den viste billiste samt på bilens detaljeside.

Med CarskinGO gennemsyres din hjemmeside af et moderne og stilrent design, der samtidig gør din hjemmeside samt brugerflade mere intuitiv og nemmere at navigere på for dine kunder. Se mere her for at se eksempler på CarskinGO-hjemmesidedesigns.

 

Det er faktisk ret kompliceret – så er det godt, vi er eksperter i det! 

Vi har lavet en komplet integration med Bilinfos komplekse data. Med andre ord trækker vi bilernes data ud af Bilinfo og viser dem flot på din CarskinGO-hjemmeside. Og vi betaler endda udgifterne til Bilinfo for udtrækket. 

Bare rolig. Vi har taget højde for den højest udsædvanlige situation, at data fra BilInfo fejler. Vi lagrer nemlig dine biler på egne servere for at beskytte dig mod evt. nedetid. 

Der er en række features, som du får med, når du investerer i en CarskinGO-hjemmesideløsning. Herunder kan nævnes:

- Favoritlisten. Den sikrer, at du kan samle dine favoritbiler på en liste. Listen kan deles med venner og bekendte.

- Bilsøgemotor med søgning og filtrering.

- Billister, for eksempel leasingbiler.

- Automatisk label-markering af populære og nye biler samt leasing, el, hybrid mm.

 

Features - i konstant udvikling

Listen udvides hele tiden og når der kommer en ny feature til, får man som kunde hos CarskinGO altid disse med uden ekstra beregning.

Vores transparente priser er ikke til at tage fejl af. Én pris – ingen overraskelser. Vores priser er sammensat ud fra kvalitet, ekspertise og den rette mængde Attityde, så du får noget for pengene.

Du betaler en fast pris fra kun 1500kr. pr. md. for at have adgang til markedets måske bedste og mest avancerede hjemmesidesystemer til bilforhandlere.

Beløbet indeholder alle udgifter til: 

- Drift
- SSL Certifikat
- Hosting
- Backup og overvågning
- Ekstern BilInfo-datafeed
- Altid up-to-date med BilInfos data

Se mere om vores priser

Tilvalg i massevis

Vi har sammensat en række værdifulde tilvalg, som ligeledes betales pr. abonnement. Vi dækker alle udgiver til eks. Google og Facebook. Helt uden overraskelser og du bestemmer selv, hvor længe du vil binde dig til os. 

Kontakt os for mere info.

 

Alle priser er ekskl. moms.

Ja da! CarskinGO-platformen udvikles hele tiden, og der vil løbende komme flere Skins og nye features.